author footer link can be edited or disabled only in full version

2011–2012 m.m.

Mokykla bando elektroninį dienyną

Vis daugiau respublikos ir mūsų rajono mokyklų operatyvesniam bendravimui tarp mokytojų, mokinių bei tėvų diegia elektroninius dienynus.

Nuo balandžio vidurio šio pažangaus informacijos perdavimo būdo mokosi ir mūsų mokyklos mokytojai ir mokiniai. Mokiniai, prisijungę prie dienyno sistemos mato gautus pažymius, pastabas ar pagyrimus, pasitikrina, kokios užduotys skirtos atlikti namuose (tai gali parodyti ir savo tėveliams). Nuo gegužės mėnesio slaptažodžius gaus  visi (tiek pradinių, tiek vyresnių klasių) tėveliai, kurie galės susipažinti su vaiko ugdymosi, lankomumo, elgesio rezultatais.

Mokytojai elektroniniame dienyne žymi pamokų temas, veiklą klasėje, namų darbus, lankomumą, rašo pagyrimus ir pastabas.

 

Tie tėveliai, kurie neturi galimybės naudotis internetu, kiekvieną mėnesį gaus spausdintą informaciją apie vaiko pasiekimus mokykloje.

Elektroninis dienynas operatyviau leidžia bendrauti mokyklai ir tėvams. Juk tėvai gali per jį informuoti mokyklą apie įvairius dalykus: vaiko ligą, neatvykimą į mokyklą dėl kitų priežasčių, bendrauti su dalykų mokytojais, klasių auklėtojais, administracija.

Baigiantis mokslo metams mokykla vykdys mokytojų, mokinių ir tėvų apklausą dėl dienyno naudingumo ir, jeigu jis tenkins daugumą mokyklos bendruomenės narių, jį įdiegtume nuo  naujų - 2012/2013 mokslo metų.

 

                                                   Direktorius