author footer link can be edited or disabled only in full version

2011–2012 m.m.

Ir vėl mums šypsosi rugsėjis

Nuplasnojo vasara su paukščiais, greitai medžius nuspalvins rudeninis varis, o kol kas kupini džiugios nuotaikos ir gerų norų naujuosius mokslo metus mūsų mokykloje pradėjo 132 mokiniai ir 22 mokytojai. Džiaugiamės, kad šalyje mažėjant mokinių skaičiui, mūsų mokykloje šis skaičius sumažėjo tik dviem mokiniais.

Pirmąją klasę lanko 13 mokinių, o į priešmokyklinio ugdymo grupę susirinko 16 smalsių vaikučių. Malonu, kad kasmet Rugsėjo 1-osios šventėje dalyvauja didelis tėvelių, senelių ir svečių būrys. Šiemet mūsų šventėje dalyvavo Lietuvos Respublikos seimo narys Juozas Palionis, Prienų rajono savivaldybės administracijos direktorius Algis Marcinkevičius ir parapijos klebonas Remigijus Veprauskas, kuris prieš šventinį minėjimą aukojo Šv.Mišias už Balbieriškio mokyklos bendruomenę. Visi svečiai ne tik linkėjo saugių, kūrybingų, darbingų metų, bet ir įteikė mažiausiems mokinukams praktiškų ir naudingų dovanų- knygelių, atšvaitų, linijuočių.

Tikimės, kad pakilią šventinę nuotaiką pakeis darbinis šurmulys ir nenumaldomas noras kiekvieną dieną atrasti dar neatrastą žinių lobį.

 

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

 

 Mokytoja Reda Valančienė