author footer link can be edited or disabled only in full version

2010–2011 m.m.

Nuskambėjo paskutinis skambutis

Gegužės 31 dieną į mokslo metų baigimo šventę paskutinis skambutis pakvietė I-IV-ų, V-os ir ant aukščiausio mokyklos laiptelio stovinčius X-os klasės mokinius.

Itin gausioje šiemetinėje X-oje klasėje 1 mokinys Lukas buvo mokomas namuose, jis įsijungė į gražų būrį bendraklasių. Visus sujaudino nuoširdi Luko mamos padėka mokytojams.

Palinkėjimus X-os klasės mokiniams išsakė auklėtoja Asta Marcinkevičienė, dešimtokai dėkojo mokytojams bei perdavė simbolinį mokyklos raktą devintokams.

Šventėje mokinius, mokytojus, tėvelius, svečius sveikino Balbieriškio seniūnijos seniūnas, mokyklos tarybos pirmininkas Algis Marcinkevičius, mokyklos direktorius Stasys Valančius.

Netrūko šiltų žodžių ir dainų iš pirmokų širdelių, kurie dešimtokus į šventę palydėjo paskutinio skambučio aidu.

IV-os klasės mokiniai dovanojo dainą apie gyvenimo žvaigždelę, vedančią juos ir visus mokinius tolesniu mokymosi ir žinių keliu.

Šventėje Direktoriaus Padėkos raštais, Šauniausio pradinuko raštu bei mokytojų padėkomis buvo apdovanoti geriausi ir aktyviausi mokyklos mokiniai, pradinių klasių mokinių šokių kolektyvo ,,Ringutis’’ šokėjai.

Už kūrybinius sumanymus ir aktyvų dalyvavimą mokyklos renginiuose apdovanoti IV-os klasės mokinės Lauros Charbakaitės tėvai - Rasa ir Nikolajus Charbakai.

Lai šios šventės nuotaika palydi visus dalyvavusius į vasarą,suteikia naujų minčių ir svajonių.

Dėkoju mokytojams, padėjusiems rengti šią šventę - Onutei Žvirblienei, Sauliui Kondrotui, Aldonai Krilavičienei.

 

Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina Antanavičienė

 

Šventės nuotraukos fotogalerijoje