2010–2011 m.m.

Konkursas „Kengūra“

Kategorija: 2010/2011 m.m.
Paskelbta: 2011 Kovas 21, Pirmadienis 19:57

Kovo 17 dieną tradiciniu tapęs Tarptautinis matematikos konkursas „Kengūra“ vėl sukvietė mokinius pagal amžiaus grupes pasitikrinti savo matematines žinias.{akgallery}

Džiaugiuosi, kad šiame konkurse ištikimi liko mokyklos devintokai - Juniorai: Rytė, Matas, Mantas. Patys aktyviausi kiekvienais metais aštuntokai - Kadetai: Deividas, Tomas, Silvija, Neringa, Roberta, Evelina, Ignas, Julius. Neatsiliko ir mokytojų palydėti į konkursą mūsų pradinukai: Mija, Aurelijus, Paulina, Laura, Mantas. Iš jų išsiskyrė pirmokė Mija: skaičiavo mintinai, lankstė pirštelius, pusgarsiu skaitė užduočių sąlygas, pažadėjo dalyvauti konkurse ir kitąmet.

Dalyvauti šiame konkurse gali visi mokiniai. Tikrai kiekvienas patirs sėkmę, nes užduotys įdomios savo tematika: dėlionės, skaičiavimai, labirintai, matavimai. Yra galimybė spėti: pateikti keturi atsakymų variantai.

Pasibaigus konkursui - šurmulys koridoriuje. Vadinasi kiekvienas dalyvis atrado savas įdomias užduotis. Šis konkursas - tai dar vienas žingsnis eiti pirmyn, galimybė aktyviai mokytis ne tik pamokoje.


Matematikos mokytoja

Danutė Petraškienė