author footer link can be edited or disabled only in full version

2010–2011 m.m.

Šeštokų popietė „Iš ko susideda metai“

Šeštos klasės mokiniai ir auklėtoja, prieš išeidami žiemos atostogų, pakvietė tėvelius į popietę „Iš ko susideda metai“.

Dideliame popieriaus lape nupiešta eglutė pasipuošė vaikų ir tėvelių užrašytomis mintimis apie prabėgusius metus. Gabrielė su Meda deklamavo eilėraštį apie linksmą besibaigiančių metų kelionę. Visi kartu žaidėme žodžių dėlionę „Sau-sis“.

 

„Kaip aš tau, žiemuže, tos pusnies pavydžiu“,- tokiais žodžiais Monika, Toma, Olivija pakvietė tėvelius į pokalbį apie jų vaikystės žiemos pramogas. Tėveliai maloniai dalijosi prisiminimais, mintimis sugrįžo į vaikystę. Paskui, skambant „Sniegenos dainai“, berniukų suvaidinti seniai besmegeniai skatino susimąstyti apie atliktus gerus darbus bei poelgius, nuo kurių darosi geriau, linksmiau ir šilčiau gyventi.

Kokia šventė be svajonių ir dovanų?! Visi rašėme linkėjimus, svajones ir metėme į Laimės šulinį, kurį praėjusiais metais padovanojo Medos tėveliai. Mokiniai džiaugėsi tėvų paruošta staigmena: mažais baltais angeliukais ir bendru šventiniu stalu.

Noriu tikėti, kad po šio susitikimo būsime geresni ir atviresni vieni kitiems, lauksime slapčiausių svajonių išsipildymo.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

 

6 kl. auklėtoja Danutė Petraškienė