author footer link can be edited or disabled only in full version

2010–2011 m.m.

Adventinė popietė ,, Šv. Kalėdų belaukiant ‘‘

Balta balta žiemos skraiste pasipuošusią gruodžio 17-ąją mūsų mokyklos mokiniai, mokytojai susirinko į Adventinę popietę, kad praskaidrintų savo sielas laukdami Šv. Kalėdų šviesos ir džiaugsmo šventės.

 

Muzikos akordais popietę pradėjo Birštono meno mokyklos mokiniai, kurie patraukė visų susirinkusiųjų dėmesį pademonstruodami gitaros, smuiko, saksofono, sintezatoriaus galimybes. Tai Rugilė, Mantas, Edvinas, Gintas, Justas lydimi muzikinio skyriaus vedėjos Dalios Jagelevičienės, koncertmeisterės Ievos Grinkevičiūtės, gitaros mokytojo Justo bei saksofono mokytojo Mindaugo sutelkė Advento nuotaikai.

Iš Alytaus šv. Kazimiero parapijos, šv. Elzbietos seserų kongregacijos atvyko sesuo Emanuelė.Viešnia dvasingu,kupinu meilės žodžiu ragino skleisti gėrį vieni kitiems, neįsileisti blogio į savo širdis, nes, pasak jos, blogis sunaikina žmogų. Sesuo liudijo tai sukarpydama žydinčią rožę.

Mintimis apie Adventą pasidalijo parapijos klebonas Remigijus Veprauskas bei garbės kanauninkas klebonas Robertas Bruzga.

Padėkos žodžius svečiams ir bendruomenei išsakė Balbieriškio pagrindinės mokyklos direktorius Stasys Valančius. Džiugu, kad kiekvienas šioje popietėje pasisėmėme dvasingumo, noro skleisti gėrį.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

 

mokyklos direktoriaus pavaduotoja ugdymui Gražina Antanavičienė