Tik tavo meilė atvedė mus į pasaulį

Kategorija: 2023/2024 m.m.
Paskelbta: 2024 Gegužė 03, Penktadienis 11:53
Autorius Super User
Peržiūros: 26

    Kai gamta pasipuošia spalvingiausiais žiedais, kai saulė pradeda vis šilčiau šildyti, mes gražiausius žodžius, skambiausią dainą ir meilės kupinas širdis skiriame mūsų gyvenimo saulei – Motinai. Gegužės 2 d. į Balbieriškio pagrindinės mokyklos aktų salę rinkosi ne tik mokiniai, mokytojai, bet ir mamos, močiutės. Mokyklos bendruomenė kartu su Balbieriškio kultūros ir laisvalaikio centru visas mamas pakvietė į šventinį koncertą „Tau, Mama!“

    Sveikinimo žodį visiems susirinkusiems tarė Balbieriškio parapijos klebonas Remigijus Veprauskas, mokyklos direktorius Stasys Valančius. Nuotaikingą koncertą mamytėms dovanojo liaudiškų šokių kolektyvas „Ringutis“, ritminių šokių kolektyvas ,,Ritmas“, šokių grupė „Fidema“, eilėraščius apie mamą ir mamai skyrė darželinukai, 5-10 klasių mokiniai, dūdelėmis užgrojo pradinių klasių mokiniai. Ne tik žodžiais ir šokiais sveikinome mamas, dainos renginio metu jaudino kiekvieno širdį – juk gražiausios dainos skirtos visoms motinoms. Plojimų negailėjome, o gera nuotaika pasidalino ir mamos – jos taip pat buvo paruošusios bei atliko šokį.

    Ramunė Januškevičiūtė ir Mindaugas Verbickas, renginio vedėjai, sakė, kad pagarba motinai yra pagarba ir žmonijai, pagarba Kūrėjui, pagarba sau ir patiems, nes visi esame motinų vaikai. Motinos meilė neišmatuojama, ji kaip bekraštė jūra, tik Jos meilė atvedė mus į pasaulį. Būkite laimingos, Mamos, sveikos, mylimos visų ir kiekvieną dieną apsuptos vaikų!

    Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

 Mokytoja Rita Šalčiūtė