author footer link can be edited or disabled only in full version

Kalėdinis sveikinimas

  Pasaulyje yra daug gražių kalnų ir pievų, įspūdingo dangaus ir ramių ežerų. Jame yra daug vešlių miškų, žydinčių laukų ir smėlėtų paplūdimių. Jis turi daug žvaigždžių ir pažadą kasdien su saulėtekiu pakilti, o su saulėlydžiu nusileisti. Tačiau tai, ko labiausiai reikia pasauliui, yra žmonės, kurie tai įvertintų, tuo mėgautųsi ir būtų už tai dėkingi. Ši dėkingumo ir gera linkėjimo tema ir buvo pagrindinė kalėdinio sveikinimo mūsų mokykloje mintis.

  Padėka – tai tikro jausmo išraiška. Todėl kai mokyklos direktorius, visus pasveikinęs su artėjančiomis šv. Kalėdomis, paskelbė, kad bus skaitomos mūsų mokyklos bendruomenės Padėkos dienos nominacijos ir skelbiami nugalėtojai, salė nuščiuvo. Nominacijos:

metų naujokas – Ema Stankūnaitė;

metų labdaringas poelgis – Sigitas ir Elvyra Juodžiūnai, Regina Žvirblienė;

metų šauniausias mokinys – Ramunė Januškevičiūtė;

metų stilingiausias mokinys – Dominykas Remeškevičius;

metų stilingiausias mokytojas - Jolita Staselienė;

metų stilingiausias mokyklos darbuotojas –Antanas Marčiukonis;

metų geriausias skaitytojas – Tomas Miežinis;

metų renginys – mokytojo diena;

metų staigmena – mokytojos Neringos Gustaitienės gyvenimo neįtikėtina dovana.

  Dešimtokų Barbių šou įtraukė visus: devintokai turėjo pasakoti rožinei Barbei, kas yra sniegas, penktokas Kalėdų senis turėjo įtikinėti, kad ir mažaūgių Kalėdų senių plačiame pasaulyje netrūksta, visi bandė Barbei paaiškinti, kas yra tos Kalėdos, kūrė melodijai žodžius. Dainas keitė šokiai, šokius dainos, skambėjo gražiausi linkėjimai visiems.

  Direktoriaus pavaduotoja Gražina Antanavičienė dėkojo Danijos Rygaards mokyklos, Naujosios Ūtos bendruomenėms, kraštietei Reginai Žvirblienei už kalėdinį dosnumą, pasidalijimą dovanomis su mūsų mokiniais nuo PUG iki 10 klasės.

  Ačiū už gražią šventę. Dėkingumas padeda gyventi. Visiems laimingų šv. Kalėdų.

                                                                             Mokytoja Irena Liutkevičienė