author footer link can be edited or disabled only in full version

2012–2013 m.m.

Vaikų kūrybinės iniciatyvos fondo projektų dalyvių baigiamoji šventė Vilniuje

Vaikų kūrybinės iniciatyvos fondas – nevalstybinė vaikų ir jaunimo organizacija – jau penkioliktus metus įdomiai ir kūrybingai dirba švietimo ir kultūros srityse.

Šio fondo veikla ugdo mokinių pilietiškumą, mobilizuoja ir skatina vaikus mokytis, praktiškai pritaikyti sukauptas žinias, moko mąstyti, dirbti savarankiškai, formuoja socialinius įgūdžius, suteikia galimybę vaikams realizuoti save ir padeda atskleisti kuo daugiau talentų.

 

Kaip ir kiekvienais metais, jau vienuoliktą kartą, gegužės 31 d. Vilniuje, Siemens arenoje

vyko baigiamoji  "Kalbų Kengūros", "Gamtos Kengūros", "Istorijos Kengūros"  projektų bei vertimų ir iliustracijų projekto "Tavo žvilgsnis" baigiamoji šventė. Nors daugelyje mokyklų šią dieną aidėjo paskutinis skambutis, tačiau erdvioje Siemens arenoje žiūrovų netrūko. Čia vyko šventinis koncertas projektų dalyviams.Laureatams ir diplomantams savo dainas skyrė dainininkas, kompozitorius Linas Adomaitis, dainininkė Veronika Povilionienė, grupė Shamana Bug, Vilniaus Mykolo Riomerio universiteto akademinis choras, Vievio meno mokykla ir kiti meno kolektyvai. Šlovės alėjoje buvo teikiami projektų raštai, arenos fojė veikė projekto "Tavo žvilgsnis" iliustracijų paroda. Renginio svečiai galėjo susipažinti su vertimų ir iliustracijų projekto "Tavo žvilgsnis" kūrybos almanachu. Džiugu,kad į šventinį koncertą buvo pakviesta gausybė ir mūsų rajono mokinių, tame tarpe net 26 Balbieriškio pagrindinės mokyklos ir Kunigiškių pagrindinio ugdymo skyriaus mokiniai. Džiaugiamės visais mokiniais, rodančiais pastangas, besidominčiais užsienio kalbomis ir puoselėjančiais savo gimtąją kalbą. Linkime jiems gražių vasaros atostogų, kūrybinių sumanymų ir ateinančiais mokslo metais dar aktyviau įsijungti į projektų veiklas.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

 

 

Mokytoja Reda Valančienė