author footer link can be edited or disabled only in full version

2012–2013 m.m.

Pirmokai išlydėjo rudenėlį

Pirmos klasės mokiniai su mokytojais Gražina ir Sauliumi pakvietė tėvelius, senelius į atvirą integruotą lietuvių kalbos - muzikos pamoką ,,Seku rudens pasaką‘‘. Visi vaikai stengėsi nuoširdžiai padeklamuoti, nuotaikingai padainuoti gražiausius posmus apie rudenį. Pirmokai pristatė savo mėgstamas daržoves, ugdėsi kūrybinius bei saviraiškos gebėjimus vaidindami pasaką ,,Kas namelyje gyvena?‘‘. Į namelį draugiškai susirinkę ,,daržovės‘‘ nutarė kartu praleisti ir žiemą. Be to ,,namelio gyventojai‘‘ prisiminė saugaus elgesio gatvėje taisykles šokdami šokį, kuris kvietė prie gatvės sustojus pirmiausia pasižiūrėti į kairę pusę. Vaikų pasirodymą žiūrovai vertino karštais plojimais.

 

Mokėjimo mokytis, komunikavimo, pažinimo kompetencijas mokiniai ugdėsi dirbdami grupėse.

Jiems buvo skirta užduotis sudėti iš raidžių kortelių žodį,perskaityti,parašyti, patarti vienas kitam, pataisyti.Taip pat nustatyti žodyje garso ilgumą bei suploti atitinkamai nateles ,,ta‘‘ ir ,,ti‘‘. Kai kurios grupės suspėjo ir sakinuką sukurti su savo žodeliu.

Pamokoje dalyvavęs mokyklos direktorius Stasys Valančius pasidžiaugė pirmokų rudenėlio pasiekimais, palinkėjo jiems toliau siekti kuo geresnių mokymosi rezultatų.

Mokinių tėvai padėkojo už galimybę pabūti ugdymo(si) proceso dalyviais, suprasti ko ir kaip vaikai mokosi.

Daugiau nuotraukų fotogalerijoje

Mokytoja Gražina